Народний артист України Михайло Поплавський, який також є ректором Київського університету культури та мистецтв, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за його життям стежать близько 8 мільйонів людей.

Михайло Поплавський любить повчати молодь та давати їм цінні поради. А ще розбирати важливі теми, одна з них – актуальність української музики у суспільстві. Як заявив артист, вона житиме вічно, незважаючи на всі обставини.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Чоловік розмістив архівне відео 2012 року, в якому розповідає, що наша музика – це національна ідеологія та щось святе, в чому він бачить велику перспективу. І справді, зараз все українське набуло популярності у всьому світі.

"У мене співає українська душа. Це те, що близько мені, моїм ровесникам та людям, які виросли на народній пісні", - сказав Михайло на відеоролику.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Артист зазначив, що підтримувати рідну країну, особливо у воєнний час, дуже важливо. Саме тому, на його думку, треба купувати, слухати та харчуватися виключно українськими продуктами.

Раніше ми писали про те, що Михайло Поплавський запалив із молоденькими красунями, розмріявшись про прекрасне: "Модно бути"

Як повідомляв Знай.ua, студент зізнався, як "відгортав" Михайлу Поплавському 100 тисяч з однією метою: "Це лише за диплом?"

Також портал Знай.ua писав, що Михайло Поплавський знову "напружив" студенток, але роздягатися не довелося: "У кожного з нас бажання"