Український та російський режисер Олександр Роднянський опублікував лист українського письменника Артема Чеха, який зараз перебуває на фронті, у лавах ЗСУ.

Нещодавно він згадував про "скасування" найвідомішого у світі українського режисера Сергія Лозниці, потім про закриття музею Булгакова в Києві, за рішенням Спілки письменників. Наразі Роднянський зазначив, що текст від нашого інтелігента з'явився в мережі завдяки The New York Times.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Я готовий потрапити в будь-яку гарячу точку. Немає жаху. Немає німого жаху, як було на початку, коли дружина та син ховалися в коридорі нашої київської квартири, намагаючись хоч якось заспокоїтися або навіть заснути серед хворобливого. завивання повітряної тривоги та вибухів", - йдеться у публікації.

Йому сумно, бо натомість хлопець хотів бути з дружиною, у Києві, і з сином. Жити з ними та не гинути на передовій. І водночас воїн прийняв факт можливої ​​смерті.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

ВСУ, фото: АрмiяInform
ВСУ, фото: АрмiяInform

"Зовсім інша справа загибель мирних жителів, особливо дітей. І ні, я не до того, що життя цивільних цінніше за життя військових. Просто набагато складніше бути готовим до смерті звичайної українки, яка мирно йшла по життю та її раптово убила російська ракета. Зовсім не можна підготуватися до жорстоких тортур, братських могил, понівечених дітей, тіл, похованих у дворах багатоквартирних будинків, ракетних ударів по житлових кварталах, театрів, музеїв, дитячих садків і лікарень", - також готується там.

І багато багато іншого.

Нагадаємо, зрадниця Мілявська вміло "відпрацьовує" брудні гроші, розповідаючи про те, як багато їй дала росія: "Вселився біс"

Як повідомляв "Знай.uа", відомий режисер Олександр Роднянський закликав Лоліту Мілявську побачити нарешті правду і не виправдовувати окупантів

Знай.ua писав, бійці ЗСУ похвалилися потужністю нового озброєння: таких "феєрверків" російські окупанти ще не бачили