Відома українська гімнастка та учасниця шоу "Танцi зі зiрками" Анна Різатдінова любить радувати свою віддану аудиторію цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 160 тисяч людей.

Анна Різатдінова показала добірку вражаючих фото зі своїх численних змагань із гімнастики, на яких вона отримувала почесні звання та нагороди. На знімках вона у різнокольорових костюмах виконує всілякі вправи з реквізитами – м'ячем, булавою та стрічкою, і виглядає неймовірно.

Скріншот з Instagram, Анна Різатдінова
Скріншот з Instagram, Анна Різатдінова

Спорстменка зізналася, що найбільше любить працювати з обручем, з одним із найпопулярніших у гімнасток. Він дарує їй особливе почуття.

"Моя улюблена вправа - з обручем. Улюблене вбрання - також під вправу з обручем ❤️‍🔥 Надягала його та відчувала себе статною дівчиною 😂", - написала Різатдінова.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Шанувальники заявили, що Анна чудово виконує будь-які вправи, але особливо їм подобається зі стрічкою та булавою. А ще вони завалили спортсменку компліментами.

Коментарі - instagram.com/anna_rizatdinova/
Коментарі - instagram.com/anna_rizatdinova/

Раніше ми писали про те, що легенда "Танців з зірками" Анна Різатдінова у химерних позах розкинула ніжки, і розповіла, чим усе закінчується: "З чого б ви не починали..."

Як повідомляв Знай.ua, Анна Різатдінова з "Танців зі зірками" стала жертвою злочинців в Іспанії: "Вкрали все, від виделок до прасок"

Також портал Знай.ua писав, що легенда "Танців із зірками" Анна Різатдінова в обтягуючих шортах показала чудеса гнучкості