Заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. А зараз співачка ще активно наближає перемогу самотужки, виступаючи на концертах та збираючи гроші для постраждалих.

Наталка Карпа похвалилася вражаючими результатами свого невеликого туру містами Америки на підтримку України, який тривав два тижні. Артистка зізналася, що закохалася у все, що там відбувалося – у земляків, які допомагають їй закордоном, виступи та віддачу шанувальників.

Скріншот із Instagram, Наталка Карпа
Скріншот із Instagram, Наталка Карпа

"Я закохалась… І тут, інакше не могло бути) мурахи по тілу, часом підпирає дух, а у голові сотні тисячі ідей, думок та мрій,бо ти натхненна…" - поділилася Наталка.

Загалом співачка відвідала п'ять міст: Філадельфія, Нью-Джерсі, Йонкерс, Детройт, Флорида/Сан-Піт. За концерти їй вдалося зібрати понад 50 тисяч доларів, і ці гроші вона хоче пожертвувати на реабілітацію та протезування поранених бійців.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Це любов з першого погляду, з першої зустрічі, і відчуваю, що на все життя!" - додала зірка.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа слідом за Поляковою вирушила в тур Америкою, щоб порадувати земляків: "Завжди вірна я"

Як повідомляв Знай.ua, Наталка Карпа заспівала про пекучий біль кожної українки, яка вірно чекає на свого чоловіка з війни: "З цим зіткнулися сотні тисяч сімей"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська спробувала себе у ролі психолога та дала українцям пораду на період війни .