Відома українська телеведуча, блогерка та перший beauty-Ревізор Олена Філонова розміщує в Instagram багато контенту для шанувальників, кількість яких вже перевищує 1 мільйон. Наразі артистка ще займається волонтерством і всіляко підтримує тих, хто потребує початку війни в Україні.

Олена Філонова показала архівне фото з народним депутатом Миколою Тищенком, який вважав за краще втекти від війни на Закарпаття та прикинутися біженцем. Його вчинок викликав хвилю обурення та засудження серед українців, проте блогерка, судячи з усього, відчуває до нього теплі почуття.

Микола Тищенко, фото з Instagram
Микола Тищенко, фото з Instagram

Артистка ніжно назвала нардепа "Миколкою" та показала, як вони займалися спортом багато років тому. На фото Тищенко виглядає підтягнутим та широко посміхається. Варто зазначити, що колись вони разом вели шоу "Ревізор".

"Був же час. З Миколкою", - написала Філонова.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова
Скріншот із Insta Stories, Олена Філонова

Варто зазначити, що деякі джерела стверджували, що нардеп періодично з'являється в оздоровчо-рекреаційному комплексі "Косіно". Номери там у середньому коштують 10 тисяч гривень на добу. Більше того, Тищенко не соромиться вимагати для себе безкоштовних обідів, наче він біженець.

Микола Тищенко. Фото: скріншот youtube
Микола Тищенко. Фото: скріншот youtube

Раніше ми писали про те, що Микола Тищенко повернувся з "передової" Закарпатського фронту: українці пожартували з "бойового поранення" нардепа

Як повідомляв Знай.ua, скандального Миколу Тищенка хочуть вигнати зі "Слуги народу": Мар'яна Безугла зібрала компромат на нардепа

Також портал Знай.ua писав, що радикала Олега Ляшка у військовій формі та з незарядженим автоматом висміяли українці: "А де вила, корівки?"