Відомий український телеведучий Даніель Салем, який зараз відважно захищає Україну в зоні бойових дій у складі ЗСУ, частенько "карає" окупантів не лише силою, а й словом.

Даніель Салем повторно розмістив відеоролик з бойовими товаришами, оскільки минулого разу його видалили через вразливих боягузів, як він висловився. Зважаючи на все, він мав на увазі скривджених росіян, яких зараз засуджує практично весь світ.

Скріншот із Instagram, Даніель Салем
Скріншот із Instagram, Даніель Салем

"Минулий пост ви видалили тільки тому, що вам не подобається правда! але це говорить багато про що. як мінімум про те що ви всі до єдиного боягузи. повторюсь - до єдиного! Я впертий) заміню лише одне слівце 😜 і пісню (трек) він вам більше личить. Бо п....раси)", - написав Салем.

У кадрі захисники їдуть полем і завзято посміхаються на камеру під стару, але всім знайому пісню Aqua - Barbie Girl.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А ще ведучий заявив, що люто ненавидить російських окупантів, як і усі українці. Більше того, йому навіть не хочеться називати їх орками, адже це занадто "гучно" і вони цього не варті.

"Ненависть до цих смердючок, яких ми так ласкаво називаємо орки, виросла. Найнижча нація у світі! орки - вже дуже гучно для вас! Просто - НІЩО", - заявив Даніель.

Раніше ми писали про те, що Даніель Салем розповів, без чого неможливо "на нулі", ворог недостойний злості та сліз: "О, ось п*дари працюють"

Як повідомляв Знай.ua, Даніель Салем потрапив під крапельницю і не на жарт стурбував українців: "Був набряк..."

Також портал Знай.ua писав, що Даніель Салем повеселився із побратимами на передовій під звуки вибухів: "Без гумору неможливо"