Аманда Холден була на мить приголомшена, коли верхній гудзик її міні-сукні Alice McCall лопнув, коли вона звинуватила «надто багато вина» у веселому кліпі в соцмережі.

Цей відеофайл Аманда Холден розмістила у своєму аканті в Instagram в розділі Stories. Британська актриса дуже часто радує шанувальників у цій рубриці.

У міні-сукні Alice McCall гірчичного кольору з латунними гудзиками та рукавами середньої довжини 51-річна суддя британського шоу талантів приголомшила шанувальників, коли верх сукні розкрився.

Скрін сторіс  Аманди Холден в Instagram
Скрін сторіс Аманди Холден в Instagram

Вона опублікувала веселий кліп у своїх історіях у Instagram у вівторок (6 вересня).

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Після шокуючого інциденту Аманда пізніше посміялася з серйозної несправності гардеробу і приписала помилку з відкриттям сукні «занадто великою кількістю рожевого вина».

Скрін сторіс  Аманди Холден в Instagram
Скрін сторіс Аманди Холден в Instagram

Виступаючи з конференц-залу в короткому ролику, Аманда сказала своїм 1,8 мільйонам підписників у Instagram: «Доброго ранку. Щасливого вівторка. Сьогодні на мені Alice McCall з прекрасним латунним гудзиком, який, ох, постійно розстібається через кількість рожевого вина, яку я випила».

Вказавши на свої груди, Аманда відвернулася від камери і швидко вибігла з кімнати, додавши: «Пока».

Скрін сторіс  Аманди Холден в Instagram
Скрін сторіс Аманди Холден в Instagram

Також видно, що Аманда поклала своє довге світле волосся в стильне укладання.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Аманда Холден довела, що вона не любить спідню білизну.

Нагадаємо, ефектна суддя "Британія має таланти" Аманда Холден приголомшила мережу своїм двійником.