Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 590 тисяч людей.

Даша Астаф'єва нещодавно заявила про прем'єра власного шоу "Такі страви", який націлений не лише розвеселити українців, а й допомогти бійцям із ЗСУ. Артистка разом з іншими знаменитостями готуватиме їжу у великих порціях, щоб потім відправляти військовим, а під час зйомок спілкуватися.

Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва
Скріншот із Instagram, Даша Астаф'єва

"Маленькими, але впевненими кроками, ми наближаємо мирні часи! Бо від такого контенту і самі гріємось", - написала Астаф'єва про прем'єру.

Співачка зізналася, що дуже пишається тим, що може робити український контент, а першим гостем її шоу став кулінар Євген Клопотенко з "МастерШефа". Випуск вже доступний для перегляду на YouTube.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Для мене дуже велика честь почати робити українське! З командою професіоналів та головне з людьми, які стали такими важливими, дієвими у найскладніші часи!Я хочу, щоб ви з ними знайомились. Хочу щоб ви їх любили також, як люблю я!" - заявила звезда.

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва зглянулася над власною "здобиччю" і навіть поцілувала на прощання: "Від долі не сховаєшся"

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва розповіла, як її "оновила" війна і дала пораду недругам: "Е@ніться головою"

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва роздяглася до трусиків, показавши свою гордість: "Мішок з-під картоплі"