Відома українська гумористка, актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна розповіла про важливість власних бажань, позуючи на тлі морського пейзажу. Відповідними фото вона поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна активно веде свою сторінку в соцмережі і частенько радує шанувальників новим контентом, серед якого не лише фото чи відео, а й її особисті думки, переживання.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Нікітіна порадувала серією видовищних фото, на яких позує у спокусливому топі на тлі неймовірного морського пейзажу. Водночас вона порушила важливу тему – емоційне вигоряння.

Актриса нагадала, що важливо пам'ятати про себе та свої бажання, навіть під час війни. За її словами, якщо хоч іноді робити собі приємно, то така проблема як вигоряння не загрожує.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Але важливо думати про себе і трохи про свої бажання. Бо коли ти будеш задовольняти хоча б якусь свою потребу, ти будеш набагато краще почуватися і будеш більше часу в ресурсі. Не соромся робити щось для СЕБЕ. Адже тоді ми будемо продуктивніші весь час і не буде ВИГОРАННЯ!!!", - поділилася актриса.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала, як у напівголому вигляді ніжиться в ліжку: "Непідвладна".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".