Відома українська модель і Міс Україна Всесвіт, Анна Неплях виявляється ще й завзята блогерка. Дівчина активно підтримує зв'язок з шанувальниками та ділиться з ними подробицями особистого й творчого життя. На її сторінку підписано 278 тисяч

Анна Неплях. Фото: скріншот youtube
Анна Неплях. Фото: скріншот youtube

Українська модель Анна увійшла до оргкомітету конкурсу "Міс всесвіт" та обурилась тим, що у ньому братиме участь представниця росії Анна Ліннікова. Тоді вона звернулась до організаторів через соціальні мережі, що з цим питанням поки відомо.

Як вже розповідала модель, вона е була в Римі вже два роки, тому ненадовго вона вирішила вирватися до міста, де відчуває неймовірну пристрасть.

"Ми з ним дуже схожі. Для нас обох важливий стиль і власний почерк. Ми знаємо, як виділятися серед натовпу і підкорювати серця. Ми обидва гедоністи і забери у нас задоволення, ми просто помремо… бо який сенс в тому житті, коли ним неможливо насолоджуватися. Ми знаємося на вині і не маємо почуття провини, яке нав’язано суспільством просто за те, що інші собі не дозволяють. Для нас важливо смачно поїсти в компанії друзів. Ми шануємо сімейні цінності. Ми любимо кохати, кохатися, закохувати і закохуватися і ми знаємо, як це робити", - написала вона в коментарях.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

також зірка зробила спокусливе фото на тлі фонтану та підписала його так:

Місто, в якому я відчуваю пристрасть до всього…"

У коментарях шанувальники відповіли моделі:

"Первая фотка супер. На заставку телефона"

"Після таких гарних фото, хай з‘явиться Принц скоріше❤️ вже хочеться бачити Аню закоханою"

Нагадаємо, Анна Неплях після поразки на "Міс Всесвіт" відмовилася повертатися до України: "Прокинулася в...."