Популярна українська співачка Надя Дорофєєва останнім часом все частіше тішить шанувальників новими публікаціями з особистого та творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 5 мільйонів підписників

Надя Дорофєєва. Фото: скрин відео
Надя Дорофєєва. Фото: скрин відео

До Наді цього року прикута особлива увага. З початком війни шанувальники переймалися розлученням Наді та Дантеса. Потім активно обговорювали роман з Михайлом Кацуріним.

Після гастролей з благодійними концертами Надя Дорофєєва повернулась в Україну. Вона вже встигла провести благодійні концерти для українських захисників та зустрілася з легендарним псом Патроном.

А нещодавно вона заінтригувала шанувальників повідомленням тим. що у неї був "крейзі дей". Вона опублікувала фото, на якому вона у сірому костюмі з довгими рукавами та теплих в'язаних шкарпетках.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Підписала світлину так:

"Крейзі дей тудей 🤪"

Шанувальників вразив новий лук співачка та вони поцікавились, а чому день саме такий, крейзі. Підписники з фан-акаунту відповіли, що день був у співачки дійсно напружений через те, що через 10 буде прем'єра нового альбому "Сенси".

А в одному з коментарів влучно написали про шкарпетки:

"шкарпетки у саме серденько 😋🧦"

Підпишис