Відома українська актриса театру і кіно, відома за серіалами "Папік", "Пес-4", "Родичі" Дар'я Рибак, крім того, що стала нареченою, активно веде власний блог. Попри те, що в неї не так багато підписників, всього близько 27 тисяч осіб, проте вона з радістю ділиться з ними подробицями власного та особистого життя

Даша Рибак, скриншот: Instagram
Даша Рибак, скриншот: Instagram

Нещодавно актриса розповіла, що її накрила туга. У своїй публікації вона навіть вирішила навести визначення з Вікіпедії, що це таке. Вона розповіла, що на днях зустрілася зі своєю подругою, яка виїхала з дитиною за кордон та казала, що заради безпеки своєї дитини до кінця війни не повернеться до дому.

А нещодавно вона вирішила зробити перезавантаження. Акторка опублікувала архівне чорно-біле фото, на якому вона сидить, певно за все у каюті корабля в спідній білизні та щось розглядає в телефоні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Замість геолокації на її сторінці напис англійською, що в перекладі значить: десь посередині моря, а далі вона написала - перезавантаження.

Можливо співачка втомилася та вирішила відпочити у морські подорожі. Де саме вона зараз, Дар'я не уточнює.

А також, на початку літа зірка розповідала, що отримала в подарунок каблучку та збриється вийти заміж. Проте ім'я свого обранця вона ретельно приховує.

Раніше ми писали, що Павло Зібров зізнався в любові до "Папіка" Стаса Боклана: "Цілковита..."

Нагадаємо, Дар'я Петрожицька озброїлася укулеле, щоб дарувати посмішки: як зірка "Папіка" веселиться у Німеччині.

До слова, зірка "Папіка" Олеся Жураковська гнобила росіян ще в 2012 році: "У стовпчик більше не рахують?"