Переможець "Холостячки" та автор текстів для "Кварталу 95" Олександр Еллерт зміг завоювати серце головної героїні Ксенії Мішиної, але стосунки закінчилися і далеко не хепі-ендом. Дотепер Олександр офіційно не представив своєї пари та не розповідає про своє життя. У соцмережі Instagramна його сторінку підписані 300 тисяч людей

Олександр Еллерт, фото: Знай.uа
Олександр Еллерт, фото: Знай.uа

Як відомо, актор був напередодні Дня Незалежності України та після, перебував у США. Нещодавно опублікував фото, де він лежить на шезлонгу на закордонному відпочинку, а саме - в Америці. Шанувальники обурились, що під час війни Еллерт не просто виїхав, а й дозволив собі відпочинок за океаном. Деякі підписники назвали його зрадником.

Проте на США справа не зупинилася. Він вирушив спочатку до Лондона, а потім до Португалії. Для поїздки він скористався авіакомпанією "British Airways". Комік не упустив можливості посміятися та виклав смішне фото, на якій зображений сивий чоловік, він сидів перед ним. Еллерт зауважив, що до того, як він сідав, то був брунетом, натякаючи на те, що один пасажирів під час польоту посивів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А нещодавно він опублікував відео, на якому їде по мосту в Португалії. Що саме він там робитиме, актор поки не розповідав.

Еллерт, скриншот: Instagram Stories
Еллерт, скриншот: Instagram Stories

Раніше ми писали про те, що Олександр Еллерт зміг возз'єднатися з Ксенією Мішиною, холостячка видала правду: "Просто були разом"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Холостячки" Ксенія Мішина присоромила Еллерта за вічне бажання пригубити: "Сьогодні не хочу бухати"

Також портал Знай.ua писав, що Ксенія Мішина зізналася, що разом із Олександром Еллертом жила у Буковелі: "Усі проблеми відійшли"