Відомий український шоумен та гуморист Вадим Мічковський, якого всі знають як Дядю Жору, регулярно спілкується з шанувальниками та радує їх розважальним контентом у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 760 тисяч людей. Крім того, він ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами.

Дядько Жора частенько показує свою маленьку та чарівну доньку Аміну, яку йому народила дружина Наталія Мічковська, і цей раз не став винятком. Дівчинка та шоумен весело станцювали під його трек "Красива", випущений відносно недавно, і зняли відео для TikTok.

Скріншот із Instagram, Дядя Жора
Скріншот із Instagram, Дядя Жора

У відображенні дзеркала також можна побачити старшу доньку Вадима. Вона тихо спостерігала та посміхалася. Варто зазначити, що всього у шоумена троє дітей, Аміна з'явилася на світ у 2017 році.

Видно, що Дядя Жора дуже любить молодшу і намагається внести в її життя якнайбільше фарб. Ймовірно, що вона улюблениця батьків, оскільки старші доньки вже виросли.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир
Показати ще

Дядя Жора з родиною, фото з Instagram
Дядя Жора з родиною, фото з Instagram

Артист також зізнався, що йому подобається така віддача від шанувальників та те, що вони цінують його творчість. Фанати залишилися у захваті від обох дівчаток, Дяді Жори та його танцю.

Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/
Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/

Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/
Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/

Раніше ми писали про те, що Дядя Жора приміряв на себе роль філософа і був висміяний українцями: "Краще жартуєте"

Як повідомляв Знай.ua, Дядя Жора знайшов дешевий, але дивний спосіб убезпечити будинок для дітей: "Нам допоможе пюрешка"

Також портал Знай.ua писав, що Дядя Жора розсмішив несподіваним "перфомансом", який готує до Дня Перемоги: "Перебухав пацанюра"