Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська нещодавно розсекретила свого чоловіка та батька сина Нестора в інтерв'ю і тепер не соромиться показувати його шанувальникам і навіть присвячувати в подробиці особистого життя.

Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko
Оля Цибульська з чоловіком, фото: martasyrko

У Insta Stories співачки знову замиготіло обличчя Сергія, до чого він явно не готовий і залишився незадоволений. А ось Цибульська, навпаки, хотіла поділитися тим, що вони вперше з початку війни змушені розлучитися на декілька днів, але причини не назвала.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Більш того, перед роз'їздом подружня пара встигла злегка посваритися і вибісити один одного, як висловилася знаменитість. Незважаючи на це, Оля була в хорошому настрої і навіть жартувала. Тож, мабуть, сварка була несерйозною.

Однак Цибульська на відео почухала середнім пальцем очей, показуючи непристойний жест.

"Вибісив з самого ранку і він каже, ти мене теж", - сказала артистка.

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська знайшла ідеального "партнера", який задовольнив усі її очікування: "Вміє це як ніхто"

Як повідомляв Знай.ua, чоловік Олі Цибульської вперше показав себе і відповів, як реагує на чутки про роман дружини з Дзідзьо: "Все має наслідки"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська "воскресла", розповідаючи про серце, що плаче: "Киця дома"