Настя Каменських поділилася легкою в ідео з літніми мотивами, згадуючи слова відомої української поетеси.

Якось нещодавно жінка випустила пісню "Кришталь" і почала виставляти багато публікацій, пов'язаних із новою композицією та історією, пов'язаною з нею. Наприклад, Настя розповідала, що зйомки кліпу відбувалися у Києві, за тиждень до початку повномасштабної війни.

Потап та Настя Каменських, фото: Instagram
Потап та Настя Каменських, фото: Instagram

Зараз Каменських, сидячи під яблунею у вишиванці, згадує теплі часи, а потім показуючи своє обличчя та дерева з пишним урожаєм під мелодію Gacabe & Jecabe – Interstellar (Main Theme Piano) та слова Ліни Костенко, взяті з її вірша.

"Достигають яблука ранети
Рання осінь листя золотить",

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

- Л.Костенко.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

Цю ж публікацію Анастасія Каменських підкріпила яскравою Instagram Stories, повторивши ті ж слова, щоб ще більше людей побачили це відео.

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Як все добре і по-справжньому", "Чекаємо на бабине літо - так не хочеться відпускати літочко, нехай воно ще з нами трохи побудує, зігріє нас своїми промінчиками", "Сподіваюся, твого Потапа паралізує повністю", "Дуже хороша вишиванка", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Потап показав, як вимахав син і здивував оригінальним подарунком: "Я тебе породив..."

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських розповіла, як вони з Потапом "виживають" завдяки відкладеним на кліпи грошам: "Нічого не заробляємо"

Знай.ua писав, Потап повернувся в Україну? Чоловік Насті Каменських поділився кадрами рідного Києва