Співачка, фіналістка 7 сезону "Голосу країни" та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук захопила українців новим фото, яке опублікувала на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук наділена безліччю талантів, адже не лише геніально грає на сцені, а й чудово співає. Така яскрава особистість не може не привертати уваги шанувальників, яких у неї, судячи зі сторінки в instagram, десятки тисяч. Зірка регулярно радує фанатів новими фото та відео, показуючи, що відбувається у її житті.

Марта Адамчук, instagram.com/marta_adamchuk
Марта Адамчук, instagram.com/marta_adamchuk

Так, цього разу Марта Адамчук поділилася новим фото, на якому позує із симпатичним букетом квітів. Знімок виконаний у чорно-білих тонах і має особливу атмосферу. Актриса і сама відзначила це у підписі до публікації, вказавши на справжню магію фотомистецтва.

"Все одно видно кольори квітів", - підписала фото актриса.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Шанувальники захопилися і закидали акторку компліментами.

"Справжня маленька чарівна принцеса, Марто, так тримати", "Чарівна", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала, як у напівголому вигляді ніжиться в ліжку: "Непідвладна".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".