Як відомо, популярна блогерка та переможниця дев'ятого сезону романтичного шоу "Холостяк", з головним героєм Нікітою Добриніним, Даша Квіткова постійно на зв'язку з підписниками. За її сторінкою в instagram спостерігають 1,6 млн підписників, які чекають новин від зірки

Даша Квіткова. Фото: скриншот Instagram
Даша Квіткова. Фото: скриншот Instagram

З початку повномасштабного вторгнення Даша разом з дитиною виїхала за кордон. Невдовзі вони повернулися в Україну. А у квітні, блогерка перейшла на спілкування українською мовою, та нещодавно записала нове сторіс, в якому вона зізналася, що коли тепер вона передивляється свої архівні відео, вона дуже дивуються та не впізнає себе.

Проте в кінці липня, після того, як у Вінниці сталася трагедія, Даша через деякий час знову поїхала за кордон. Блогерка деякий час провела в Польщі, а зараз знову повернулась в Україну.

Після повернення Квіткова вирішила приміряти новий образ. Вона опублікувала відео з гардеробної, на якому вона спочатку стоїть у чорній спідній білизні, потім вона вдягнула маленьку чорну сукню, піджак, білі шкарпетки та лофери.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники оцінили новий образ зірки, проте у коментарях зазначити, що шкарпетки, які вона вдягла під лофери - короткі. У коментарях написали:

"Сюда бы носочки чуть длиннее лучше подошли"

"Хотілось би носочки довші, а ще кручє було носочки з двума чорними полосочками зверху 😎"

Нагадаємо, Даша Квіткова з "Холостяка" накинулась на біженців та заявила, що разом з дитиною їде: "Перестаю вивозити це".

До слова, Даша Квіткова з "Холостяка" розповіла про проблеми з дитиною: потрібна допомога лікаря.

Раніше ми писали, що Даша Квіткова "пройшла" пологи дитини після новини про ДТП: "Хотілося закричати та розплакатися".