Для творчих людей, їхня творчість під час війни стає рятівною соломинкою, за яку хапаєшся, щоб втриматися на плаву. Екслідер та засновник гурту "Тартак" Олександр Положинський у проміжках між боями записує вокал.

Про це музикант розмістив інформацію на сторінці в Instagram. Він розповів, що нещодавно пісня "Як ти там?" була написана цього літа, а є ще пісня "Хто там" її історія сягає у 2021 рік.

Олександр Положинський. Фото: скриншот Instagram
Олександр Положинський. Фото: скриншот Instagram

Торік ми почали її записувати, закінчили тільки сьогодні. Вирішили одразу викладати - раптом комусь треба. Знайти "Хто Там?" поки можна лише на моєму ТГ-каналі. https://t.me/sashkopolo - написав Олександр.

Він також зізнався, що існує дві версії цієї пісні, "одна більше подобається мені, інша - музикантам". Тому було вирішено оприлюднити дві версії, щоб слухачі обрали свій варіант.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На платформах ця та інші пісні, які поки є лише в Телеграмі, з‘являться аж тоді, коли вийде весь альбом. Коли саме - поки не знаю. - написав співак.

Олександр Положинський. Фото: скриншот Instagram
Олександр Положинський. Фото: скриншот Instagram

Також він розповів, що попереджуючи хейтерів хотів би наголосити, що служить в ЗСУ, а вокал прописує у короткі моменти відпочинку, власне, замінюючи відпочинок творчістю.

У коментарях відгукнулися та потішили фідбеком музиканта та його команду:

"І знову пісня у саме серце, викладайте в інсту, щоб можна було ширити", " Та які злоязикі, Сань?) Ми всі тебе любимо", "Дуже круто!! Як завжди!", "Олександр Положинський - абсолютно неймовірний! Дякую за захист і за творчість!", - написали в коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Положинський написав пісню про воїнів ЗСУ "Як ти там?", змусивши захисників ховати сльози.

Як повідомляв "Знай.ua" екслідер "Тартак" Олександр Положинський похвалився, чому навчився за три місяці в ЗСУ: "Навіть не на нулі — а ще трохи далі"

Також "Знай.ua" інформував, що друг Положинського з гурту Karta Svitu Марунич випустив новий хіт, присвячений Патрону.