Бенд Karta Svitu випустили новий хіт про чотирилапого помічника рятувальників Патрона.

Очолює бенд Іван Марунич, який у минулому створив та співав з Олександром Положинським у гурті "ОлІв'Є". Після того Іван вирішив створити власний бенд Karta Svitu. У добірці пісень Karta Svitu вже досить багато цікавих треків, але останній хіт про улюбленця українців одразу став хітом. Пісня так і називається "Пес Патрон".

Пес Патрон. Фото: скриншот Youtube
Пес Патрон. Фото: скриншот Youtube

Іван з приводу виходу свого хіта написав допис у соцмережах:

У нас з Патроном дні народження у липні. У нього 20 числа, у мене 28-го. Тож він старший за мене на 8 днів. У день народження я привітав його шматочком цієї пісні (хоча він, мабуть, обрав би краще шматочок ковбаси), і люди у коментах одразу почали вимагати повну версію треку. Тож, ми з командою вирішили не тягнути кота за хвоста і записали в студії пісню про собаку. До речі, Патрончик привітав мене в інстаграмі з днюхою також. Ніколи ще собака не робив мене таким щасливим з часів виходу "101 далматинець" на VHS-касеті. Іван Марунич

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Пес Патрон. Фото: скриншот Youtube
Пес Патрон. Фото: скриншот Youtube

Також співак похвалився, що у Instagram Пес Патрон почав за ним стежити, та згадав у своїй розповіді.

Скриншот сповіщення
Скриншот сповіщення

А в цілому пісня дуже запальна та "приставуча", у мережі вже написали, що позбавитися від наспівування не вдається цілий день.

Пес Патрон. Фото: скриншот Youtube
Пес Патрон. Фото: скриншот Youtube

Нагадаємо, ми писали, що Катя Бужинська слідом за Наталкою Денисенко поїхала у теплі краї.

Як повідомляв "Знай.ua" Володимир Дантес і Даша Кацуріна вирішили не приховувати очевидне і зробили заяву просто зі спальні.

Також "Знай.ua" інформував, Оля Цибульська втратила волосся, поки її маленький син зважився на відважний вчинок.