Українська блогер та ресторатор Даша Кацуріна та Володимир Дантес записали звернення до шанувальників зі спальні, навіть прямо з ліжка. Відео зірки опублікували на своїх сторінках у соціальній мережі instagram.

Після розставання Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої між шанувальниками ходило чимало чуток, що зірки вже знайшли заміну одна одній. Так, Надя напередодні підтвердила здогади фанатів і заявила, що перебуває у стосунках із Михайлом Кацуріним. Водночас Дантеса підозрюють у романі з колишньою дружиною нового бойфренда Дорофєєвою – Дашею Кацуріною.

Дорофєєва та Дантес, фото з Instagram
Дорофєєва та Дантес, фото з Instagram

На тлі цього Дантес та Кацуріна записали інтригуючий ролик зі спальні, сидячи на одному ліжку. При цьому Даша сидить поряд з артистом в одному лише пеньюарі без білизни - словом обстановка досить інтимна. Зірки звернулися до шанувальників та заявили, що більше не можуть приховувати очевидного.

"Сьогодні ми хочемо сказати щось важливе. Комусь здається, що це не на часі, але для нас з Вовою це дійсно важливо. Ви могли про це здогадуватися, наші знайомі часто обговорюють це між собою. Ми бачимо, що це так або інакше випливає у ЗМІ та стає темою для обговорень. Думаю, немає сенсу мовчати і ми з Дашею вирішили це сказати", - заінтригували шанувальників Дантес та Кацуріна.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Втім, очікуваного визнання не трапилося.

"Врятуйте тварин від війни", - слідом заявив співак та блогерка.

Як виявилося такою інтригуючою промовою, вони вирішили привернути якнайбільше уваги для допомоги тваринам, які постраждали від війни.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, партнер Дорофєєвої та Мішиної Євген Кіт перейшов українською мовою майже повністю: "5 відсотків суржику".

Також наш портал інформував, Олексій Positiff Завгородній позичає гроші у діда і зізнався про стосунки з алкоголем: "Пляшка вина точно в депресивний день".

Крім того, ми писали, Надя Дорофєєва показала, як змінився її танцюрист Женя Гончаренко через рік після коми: "Залишиться в минулому".