Євген Кошовий, Юрій Ткач, Юрій Великий, Ірина Сопонару та інші зірки "Квартал 95" та "Жіночий квартал" розповіли, як наближають перемогу за допомогою гумору. Відповідний ролик опублікували на офіційній сторінці студії "Квартал 95" у соцмережі instagram.

Гумор – це зброя. Так вважають Євген Кошовий, Юрій Ткач, Юрій Великий, Ірина Сопонару, Саша Машлятіна, Катя Нікітіна та інші зірки "Квартал 95" та "Жіночого кварталу". Гумористи вважають, що виконують важливу місію, адже націю, яка вміє сміятися в обличчя ворогові – не перемогти.

Актори "Квартал 95". Фото: скрін youtube
Актори "Квартал 95". Фото: скрін youtube

"Саме так, гумор – це теж наша зброя. Він піднімає бойовий дух нашим військовим і всім українцям, підтримує в цей непростий час, допомагає боротися зі стресом, покращує психологічне здоров'я, продовжує життя... Нація, яка сміється зі свого ворога, непереможна! ", - вважають актори "Квартал 95".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Кварталовці" розповіли, що зняли благодійний концерт, на якому артисти "Квартал 95" та "Жіночого кварталу" об'єдналися заради спільної місії – підтримати українців.

Раніше портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна показала, як у напівголому вигляді ніжиться в ліжку: "Непідвладна".

Також наш портал інформував, Юрій Великий із "Квартал 95" показав, що було після затримання терориста Гіркіна у Криму: "Вуса зробили жест доброї волі".

Крім того, наш портал інформував, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" розповіла, чому вирішила народжувати в Грузії та як обрала ім'я синові: "Прислухаюся до інтуїції".