Знаменитий український виконавець, лідер колективу "Бумбокс" Андрій Хливнюк показав, які важкі військові будні на передовій. Відповідними кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного російського вторгнення, не роздумуючи, поміняв мікрофон на автомат і вирушив захищати батьківщину. З того часу він виконав чимало важливих місій і навіть був поранений, але досі у строю і радує шанувальників новими фото та відео.

Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube
Андрій Хливнюк. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Андрій Хливнюк вирішив показати, наскільки важкими є будні українського захисника на передових позиціях. На відео видно, що війна – це не тільки небезпечні бої, а й важка робота. Але водночас є час і для позитиву.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Шанувальники захопилися музикантом і відзначили, що молитимуться за нього та інших воїнів.

"Господи, дай нам сили все це пережити. Бережіть себе та своїх рідних. Повертайтеся в живих. Молимося за Вас", "Бережіть себе, хлопчики. Молимося за Вас", "Нехай Бог береже вас", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, DZIDZIO та Олександр Пономарьов змусили українців "вибухнути" від гніву: "Закон не для тебе?"

Також наш портал інформував, Віктор Бронюк із групи "ТІК" поставив на місце росіян, які спотворюють історію України: "Псевдонація псевдокраїни".

Крім того, ми писали, Ірина Федишин стала на краю скелі і лоскотала нерви шанувальникам: "Не вистачає слів".