Талановита українська співачка, дружина знаменитого продюсера Потапа Настя Каменським здивувала публіку своїм візитом в Ірпінь. Зірка показала, як місцеві жителі відновлюють зруйновані будинки та звернулася до українців.

Відповідні кадри Настя Каменських оприлюднила у своєму аканті у Instagram.

«Ірпінь, 19.08 Над відбудовою зруйнованого під час окупації будинку місцевого активіста трудяться волонтери добровольчого будівельного батальйону @dobrobat.in.ua Я завітала туди, щоб заспівати для всіх присутніх, поспілкуватись з власником будинку та послухати його історію, щоб також поговорити про плани на відбудову міста з місцевим головою @markushinoleksandr, а також зі співзасновником “Добробату” – @smirnovrostyslav Рада познайомитись з усіма цими людьми: відданими справі та допомозі тим, хто її потребує. В кінці відео додаю реквізити та QR код для всіх, хто бажає підтримати “Добробат” і таким чином внести свій вклад у відбудову нашої країни! Разом ми величезна сила! Вдячна можливості ще більше впевнюватись у цьому кожного дня!», - повідомила популярна співачка.

Фанати талановитої артистки не змогли проігнорувати таку публікацію своєї улюблениці. Люди не стали мовчати і почали писати відгуки під відеороликом Насті.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

«Розумничка. усі ми люди ,в такий тяжкий час треба підтримувати один одного , будь ти співак чи хтось інший неважливо .... усі ми люди ....велика українська родина», «Боже які внас класні люди видно що це наші українці слава України », – пишуть коментарі користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram
Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram

Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram
Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Настя Каменських засиділася під яблунею, чекаючи на Потапа і згадуючи слова Ліни Костенко.

Нагадаємо, Потап показав, як виріс його улюблений син.