Популярний український виконавець, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес показав, як гуляє Львовом із дівчиною, але їй виявилася не Даша Кацуріна. Відповідний ролик він опублікував у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Невдовзі після розлучення з Надею Дорофєєвою шанувальники запідозрили Володимира Дантеса у романі з Дашею Кацуріною. Сам артист не спростовує це і регулярно з'являється в її компанії і навіть жартує на пікантні теми, показуючи, що "іскра" між ними все-таки є.

Дантес та Кацуріна. Фото: скрін instagram
Дантес та Кацуріна. Фото: скрін instagram

Так, цього разу Володимир Дантес поділився новим роликом зі Львова, куди він приїхав не сам, а в компанії симпатичної дами. Втім, їй виявилася зовсім не Даша Кацуріна. Артист прогулявся із супутницею містом Лева і поскладав каламбури.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми вже годину як у Львові і досі не бачили жодного лева", - пожартував Дантес.

Після пари вирушила трохи підкріпиться найсмачнішим львівським борщем.

"Лише одну країну завжди буду кохати до нестями", - підписав кадр співак.

Дантес у Львові. Фото: скрін instagram stories
Дантес у Львові. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес згадав дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Також наш портал інформував, стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" нагадала, кому дякувати за вересень: "Просто чарівна".

Крім того, ми писали, Тіну Кароль знайшли на смітнику, а колишній Дорофєєвій Дантес одразу заступився: "Шукав штуки від цигарок".