Усім добре відома українська співачка, яку просто обожнюють за кордоном, відома як « NK », дружина Потапа Настя Каменських поділилася постом у соціальній мережі. Вона показала кілька кадрів з Ірпеня та звернулася до росіян.

Цю публікацію Настя Каменських оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«200 днів повномаштабної війни та боротьби за свободу та незалежність, яку хотіли відібрати! Просто повертайтесь туди, звідки прийшли! Забирайте весь свій металобрухт з нашої землі. Досить красти чужі життя, території, культурне надбання, свободу країни... та навіть пральні машини й унітази. Слава нашим ЗСУ! Дякуємо вам за те, що ви наближаєте перемогу! Робите все можливе, аби окупанти пошкодували, що ступили на нашу вільну українську землю! Слава всім, хто робить свій вклад в перемогу! І як написано на моїй футболці: «Та від‘їб***ся ви від нас!» Слава Україні!», - підписала свіжу публікацію українська артистка.

На сторінку Насті у соціальній мережі підписано понад 5 мільйонів людей. Фоловери зірки активно стежать за кожною публікацією, щоб написати свої думки, і ця – не стала винятком.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram
Настя Каменських. Фото: скриншот Instagram

«Світу України благословення бережіть себе, будь ласка, українці тримайтеся, будь ласка, об'єднуйтесь боти йдете за кораблем», «Не та поза для такого фото», - залишають відгуки користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram
Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram

Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram
Коментарі на пост Насті Каменських у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Настя Каменських знайшла чим зайняти себе без Потапа поруч.

Нагадаємо, Настя Каменських розповіла про найпалкіше бажання після повернення в Україну.