Українська співачка, переможниця "Євробачення" у 2004 році, колишній народний депутат України Руслана Лижичко показала, як сильно драйвує від перебування в Україні.

Співачка розмістила невелике відео, на якому намагалася перекричати потяг-метро, від адреналіну та емоцій. Відео Руслана розмістила в Instagram де на дівчину підписано 39,3 тисячі шанувальників.

Руслана Лижичко. Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko/
Руслана Лижичко. Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko/

"Сьогодні у метро відбувся концерт. У підземці, але у самісінському центрі України. Поруч Михайлівський золотоверхий, поруч Софія Київська. У місці, де б'ється серце України - на Майдані Незалежності", - написала співачка.

Вона додала, що емоції, які йшли від самого серця вона та інші співаки передали у всі куточки України та всім захисникам на фронт і не тільки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Руслана Лижичко. Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko/
Руслана Лижичко. Фото: instagram.com/ruslana.lyzhychko/

"Наші вібрації, заряджені на перемогу, ми подумки відправляли тим, хто зараз на передовій. Ми відправили наші боєприпаси, боєприписи з нашого серця всім у всі куточки України. Ми є один в одного! І так буде завжди", - написала Русланя.

"Раслано, ви прекрасна! Це класно!", "Наші українські зірки найщиріші", "Руслана,ти просто молодець. Це видно як ти душею вболіваєш за кожну позитивну річ, справу для наших воїнів та й звичайних людей", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Руслана подружилася з пенсіонеркою, "звільненою" окупантами від свого будинку: "Є тільки один шлях".

Як повідомляв "Знай.ua" Руслана Лижичко віднайшла у традиціях на Івана Купала знак перемоги.

Також "Знай.ua" інформував, зірка "Євробачення" Руслана Лижичко нагадала про протести у країнах Балтії: "Майже 2 мільйони людей.