Телеведуча Марина Леончук поділилася милим діалогом зі своїм сином.

Вона часто радує користувачем фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram та Facebook, де за її життям стежать понад 90 тисяч людей.

Марина Леончук, фото: Instagram
Марина Леончук, фото: Instagram

— Якась у мене нова мама тут вилуплюється... — кинув сьогодні між своїми справами Гордюха.

— Яка мама? Я уточнила.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

— Ну така, ніби ти з яйця вилуплюєшся і ще нічого не знаєш, але знаєш уже все, насправді, тільки тепер користуєшся цими знаннями інакше...

"Народжуйте хлопчиків, що я ще можу сказати", - додала Марина Леончук.

У коментарях зібралося багато користувачів, які оцінили цей комплімент маленького хлопчика на адресу мами. Вони також згадали про особистий досвід.

Марина Леончук, фото: Facebook
Марина Леончук, фото: Facebook

"Оо, це так чудово - виховувати чоловіка", "О так! Від 6-річного сина часто чую компліменти і йому подобається, коли я роблю йому компліменти", "Хлопчики вони такі, потім ти до них прислухаєшся", "А дівчаток народжувати - ще краще!", - пишуть користувачі у коментарях.

На знімку Марина Леончук постала, закривши за собою тло. На ній сорочка з розстебнутими верхніми гудзиками. На обличчі посмішка.

Нагадаємо, екс-колега Анатолича Марина Леончук "зникла", поки воїни ЗСУ тримаються на "Азовсталі": "Небезпека минула"

Як повідомляв "Знай.uа", "Руда Маняша": ведуча 1+1 Леончук згадала кумедні шкільні прізвиська

Знай.ua писав, телеведуча Марина Леончук зірвалася з котушок через жарти про блондинок: "Народжу начищу"