Макс Барських - відомий український виконавець, який нещодавно згадував 1 вересня у рідному Херсоні, де бував у 2019 році.

Зараз, несподівано для всіх, співак заявив, що створюватиме англомовну музику, обравши навіть для себе псевдонім – Mick Sunday. У Instagram Макс навіть виставив шматочок треку, зробленого на кшталт диско.

Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/
Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/

"Ця війна принесла великі зміни в моє життя, як і в кожного українця: багато горя та страждань. Але вона навчила цінувати рідних та близьких, цінувати життя та час, не відкладати свої мрії та бажання на завтра. Випробовуючи негативні емоції та постійний стрес, ти ніби забуваєш про існування радості, щастя та кохання", - пише Макс Барських.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Співак заявив, що з 2021 року працює над англомовним альбомом. Саме написання нових пісень допомогло йому впоратися з депресивним настроєм. Думки були складні, події також і завдяки цьому композиції народжувалися яскравішими та світлішими.

Макс Барських, фото: Instagram
Макс Барських, фото: Instagram

"Дуже не вистачає нової музики", "Всесвіт почув наші прохання! Макс, ми дуже цього чекали. Дійсно, музика лікує і надає сили", "За будь-який творчий твій почин, успіхів у всьому", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Макс Барських з'явився у Херсоні, щоб сходити до школи, де він навчався: "Це Україна, так було, є і буде"

Як повідомляв "Знай.ua", Макс Барських показав, як його відчули в Казахстані після "пропаганди": "Як це приємно"

Знай.ua писав, Макс Барських похвалився досягненням, яке викликає почуття гордості: "Це показник"