Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих та свіжих публікацій.

Jerry Heil дотрималася обіцянки і нарешті випустила трек з рідною мамою Людмилою Шемаєвою. Текст та музика в стилі народної, як любить артистка, і звучить все чудово.

Jerry Heil з мамою, фото з Instagram
Jerry Heil з мамою, фото з Instagram

Слова написав Іван Клименко, який співпрацював з alyona alyona, Kalush, Skofka. Яна назвала його генієм.

"Я згадала народну пісню "Ой на дубові та гілки в‘ються", яку вчила на уроці фольклору в київській консерваторії. Трошечки спростили, додали аранжування, + Ванін текст, що за стилістикою подібний до народного — і пророча балада вже на усіх стрімінгових платформах!", - повідомила зірка.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У кліпі є замальовки, а також обличчя доньки та мами. Пісня створювалася на відстані, оскільки Jerry Heil зараз у Америці. Її частину знімали у міні-студії, у Гарварді. Відомо, що Людмила завжди мріяла співати.

Шанувальникам шалено сподобався такий дует і вони буквально завалили співачок компліментами.

Раніше ми писали про те, що Jerry Heil розповіла про болюче розставання: "Побачила свою справжню..."

Як повідомляв Знай.ua, Kalush та Jerry Heil довели, що творчість не знає перешкод, включаючи відстані: "Це пожежа"

Також портал Знай.ua писав, що Jerry Heil розкрила, чому наступні чотири роки проживе в США - мовчала до останнього: "Все одно люди дізналися б"