Відомий український виконавець Макс Барських (справжнє ім'я Микола Бортник), який практично відразу заявив про свою громадянську позицію і зараз захищає рідну країну в лавах ЗСУ, не боячись російських окупантів, завоював симпатію та повагу багатьох шанувальників та зірок.

Макс Барських зовсім недавно заявив, що створюватиме англомовну музику під новим псевдонімом Mick Sunday, а зараз презентував новий трек "I feel good" з альбому, над яким працював з минулого року.

Макс Барських, кадр із кліпу
Макс Барських, кадр із кліпу

"Сьогодні розпочинається нова сторінка моєї творчості. Я мрію говорити з усім світом мовою музики та кохання. Ми, українці, знаємо краще за інших про те, яким би складним не було сьогодні, завтра буде добре. що ми працюємо над своїм "завтра", - написав Барських.

Артист також показав яскравий кліп до пісні, в якому є нарізка з кадрів його старого відео "Лей, не жалей" із напівголими дівчатами та хлопцями.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як і обіцяв, Макс заспівав у стилі диско та зазвучав зовсім інакше. Над роботою постаралася його велика команда та Барських відзначив внесок усіх.

Раніше ми писали про те, що Макс Барських змінив курс на США та Європу, вирішивши співати англійською у стилі диско: "Багато горя та страждань"

Як повідомляв Знай.ua, Макс Барських з'явився в Херсоні, щоб сходити до школи, де він навчався: "Це Україна так було, є і буде"

Також портал Знай.ua писав, що Макс Барських показав, як його відчули у Казахстані після "пропаганди": "Як це приємно"