Знаменита українська виконавиця, колишня дружина Володимира Дантеса Надя Дорофєєва показала, як мило провела час у компанії нового бойфренда Михайла Кацуріна та його маленького сина. Відповідний ролик вона розмістила у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва активно поринула у творчість і останнім часом регулярно балує шанувальників все новими та новими хітами. Також незабаром зірка випустить повноцінний альбом, на що дуже чекають багато фанати. Незважаючи на завантажений графік, співачка знаходить час для особистого життя і частенько показує, як проводить час з новим коханим.

Дорофєва-Кацурін. Фото: скриншот Instagram
Дорофєва-Кацурін. Фото: скриншот Instagram

Так, на нових кадрах Надя Дорофєєва показала, як насолоджується компанією свого бойфренда Михайла Кацуріна та його маленького сина. Батько смішно дражнить сина соскою - то підносячи її до нього, то різко забираючи. Співачка не втрималася і зняла на згадку такий милий момент.

Михайло Кацурін із сином. Фото: скрін instagram stories
Михайло Кацурін із сином. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Суворий поїдатель сосок", - йдеться у підписі до ролика.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес згадав дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Також наш портал інформував, стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" нагадала, кому дякувати за вересень: "Просто чарівна".

Крім того, наш портал інформував, що Alyona Alyona повернулася екстрено в Україну заради близької людини, потрібно вирішити важливі справи: "З батьківського благословення".