Знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва похвалилася приголомшливим успіхом, якого вона змогла досягти разом із колегою по цеху – Артемом Пивоваровим. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва розповіла шанувальникам, що пісня "Думі", виконана у дуеті з Артемом Пивоваровим, стала справжнім народним хітом, адже тільки на YouTube була прослухана 17 мільйонів разів. Зірка подякувала кожному за підтримку та повідомила про вихід ще однієї версії кліпу.

Пивоваров та Дорофєєва, фото з Instagram
Пивоваров та Дорофєєва, фото з Instagram

"17 мільйонів. Наші "Думи" з @pivovarovmusic завдяки вам стали справжнім народним хітом. Дякую всім, хто слухає та підтримує. Записали для вас ще одну Live Studio Version, яку можна подивитися на YouTube. Обіймаю кожного", - написала Надя Дорофєєва.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Колега співачки відреагував на публікацію та заявив, що наступна "сходинка" - 20 мільйонів переглядів.

"Надяяяяяя. Чекаємо на 20 мільйонів. Дякую!!!!", - заявив Артем Пивоваров.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Дантес згадав дітей на окупованих територіях, для яких піти до школи - мрія: "Дуже скоро".

Також наш портал інформував, стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" нагадала, кому дякувати за вересень: "Просто чарівна".

Крім того, наш портал інформував, що Alyona Alyona повернулася екстрено в Україну заради близької людини, потрібно вирішити важливі справи: "З батьківського благословення".