Популярна українська хіп-хоп- та реп-виконавиця Alyona Alyona поділилася дуже сильним постом у соціальній мережі. Вона разом із своєю подругою Jerry Heil виконали легендарну українську пісню про козаків.

Дану публікацію Alyona Alyona оприлюднила у своєму акаунті в Instagram.

«Дивись кліп на трек Viter viie за посиланням в stories або шапці профілю. Напевно, зараз настав такий час, коли українську народну пісню мають почути скрізь — серед української та європейської молоді. Почувши колись народні наспіви з Буковини, їх неможливо викинути зі своєї голови. Вони пробирають тебе і потрапляють до самого серця. Хотілося в куплеті перевернути сюжет приспіва і показати, що козак лежить не тому, що вбитий — лежить, бо він лише причаївся, поки його накрили спогади про мирне життя, за яке він ще постоїть! Вітер віє, трава шумить — це глибина, переживання, біль та надія на світле майбутнє», - підписала відеоролик українська виконавиця.

Крім цього, Alyona Alyona поділилася записом і англійською мовою, щоб усі іноземці також могли її почути.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Alyona Alyona, фото з Instagram
Alyona Alyona, фото з Instagram

«Перегляньте кліп на трек Viter viie за посиланням в stories або в шапці профілю. Мабуть, зараз саме той час, коли українська народна пісня має звучати всюди – серед української та європейської молоді. Одного разу почувши буковинські народні наспіви, їх неможливо викинути з голови. Вони зворушують вас і доходять до самого серця. У куплеті я хотів перевернути сюжет приспіву і показати, що козак бреше не тому, що його вбили – він бреше тому, що просто причаївся, поки його охопили спогади про мирне життя, за яке він і досі стоїть. ! Вітер віє, трава шелестить – це глибина, переживання, біль і надія на світле майбутнє.

Як раніше повідомляв портал "Знай", Alyona Alyona повернулася екстрено в Україну заради близької людини.

Нагадаємо, Alyona Alyona після швидкого схуднення потрясла обвислими "вушками".