У житті учасниць шоу про моделей (СМПУ, СТМПУ та інші) відбуваються зміни чи не щодня.

Родзинка шоу Ірина Ротар вийшла заміж за коханого, з яким зустрічалася 6 років, а ось душа проєкту Віка Маремуха взагалі стала мамою 7 вересня.

Весілля Іри Ротар, фото із соцмереж
Весілля Іри Ротар, фото із соцмереж

Сім'я Вікторії багатьом українцям може здатися вельми своєрідною, адже вона зі своїми францзуським "принцем" Луї живе в так званому відкритому шлюбі (шлюб, при якому подружжя приходить до угоди про допустимість відкритих відносин — статевих зв'язків з іншими людьми). І після того, як Луї та Маре стали батьками, тим більше буде цікаво, як вони вплетуть сина в такі стосунки.

Вікторія Маремуха із сином Люком, фото: vicky_mare/instagram
Вікторія Маремуха із сином Люком, фото: vicky_mare/instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Але зараз відкрилася інтрига трохи над іншим питанням, а саме – ім'ям новонародженого. Як же українська улюблениця назвала свого синочка: чи стало ім'я більш французьким, чи все-таки відобразило національність мами?

І ось нарешті блогерка розкрила таємницю! Вони із чоловіком, французьким бізнесменом Луї, вирішили назвати сина Люк Беле.

"Насправді я не приховувала ім'я, а хотіла просто все розповідати поступово , - коментує Віка в YouTube-проєкті "Слава+". - У соцмережах потрібно тримати інтригу, щоб підписники завжди були зацікавлені. Якщо все вивалиш за одну посаду, то потім вже не так цікаво. Це більше блогерська історія, а не життєва позиція. Я взагалі не інтриганка, не вмію тримати язика за зубами. До того ж, не вмію ні дурити, ні вигадувати, тому що потім заплутаюсь в своїй брехні".

Вікторія Маремуха із сином Люком та чоловіком Луї, фото: vicky_mare/instagram
Вікторія Маремуха із сином Люком та чоловіком Луї, фото: vicky_mare/instagram

Вікторія, Луї та їхній маленький Люк уже вдома. Вони насолоджуються один одним та звикають до нового статусу молодих батьків.

"Коли вперше побачили сина, то плакали з Луї удвох, бо перебували на одних частотах. Партнерські пологи – це кайф! Діти – це подвійний кайф! Любимо сина нескінченно!" – ділиться Маре.

Однак у своїх соцмережах Вікторія зізнається, що повне ім'я сина звучить, як Лука. Таким чином дівчина задовольнила і українців, і французів. Адже всі пам'ятають, що коханим Роксолани до її викрадення у гарем султана Сулеймана був саме Лука.

Нагадаємо, що зірка "СМПУ" Вікторія Маремуха народила первістка на батьківщині завдяки Олені Зеленській.