Гвен Стефані залишила глядачів здивованими, коли вона хизувалась своєю нібито юною зовнішністю під час американського чат-шоу Late Night With Seth Meyers.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «DailyStar»

52-річна зірка була в центрі уваги, коли вона сіла, щоб побалакати з господарем, виставляючи напоказ свої фірмові локони блондинки.

Модний ансамбль Гвен, одягнений у чорну сукню з вирізом із бюстгальтера та фіолетовими рукавами у сіточку, говорив сам за себе.

Але, незважаючи на чудову розмову про її кар'єру та нову лінію макіяжу, глядачі явно були абстрактні юним зовнішнім виглядом співачки No Doubt.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гвен Стефані: скрін з відео
Гвен Стефані: скрін з відео

Глядачі YouTube висловили свої думки у розділі коментарів, а один користувач соціальної мережі написав: "Я давній шанувальник Гвен, і я не впізнав її. Я так спантеличений".

Інший написав: "Вона буквально невпізнана".

Третій додав: "Ніколи б не дізнався, що це Гвен Стефані без назви!"

Це не перший раз, коли фанати лають Гвен за її зовнішність, що постійно змінюється.

Гвен Стефані: скрін з відео
Гвен Стефані: скрін з відео

Блондинка одного разу вирушила до Instagram на початку цього року, щоб опублікувати кілька непристойних знімків, на яких вона надула губи та виставила напоказ різні вирази обличчя у машині.

Хоча багато хто був вражений її приголомшливим зовнішнім виглядом, деякі з її підписників у Instagram поспішили відзначити очевидну зміну.

Як раніше повідомляв портал "Знай", 52-річна Гвен Стефані у яскравому міні засвітила великі розміри.

Нагадаємо, Гвен Стефані налякала "новою" особою на премії "Греммі".