У житті учасниці шоу "Супермодель по-українськи" відбулися значні зміни. Спочатку вона, у розпал карантину, одружилася зі своїм французьким бізнесменом Луї, а 7 вересня вони стали батьками в одному з київських приватних пологових будинків.

Шлях до створення родини був у пари довгим. Адже вони пройшли і через зради Луї, і через розставання, і через прийняття рішення про створення відкритого шлюбу (шлюб в якому обидві сторони не перешкоджають фізичним стосункам партнера з кимось іншим). І ось тепер Віка і Луї гордо тримають на руках свого сина Луку (або ж Люка, на французький манер). Які зараз емоції відчувають нові батьки і як їхній синок почуває себе в новому світі. І, головне, як пройшли пологи душі шоу "Супермодель по-українськи".

Вікторія Маремуха із сином Люком та чоловіком Луї, фото: vicky_mare/instagram
Вікторія Маремуха із сином Люком та чоловіком Луї, фото: vicky_mare/instagram

"Загалом все тривало годин сім: перейми, епідуралка, пологи. Народила я за годину. Це було трохи складно, тому що дитина переношена, череп твердіший. Поки пристосувалась і навчилася тужитися… Але вважаю, що це суперрезультат, – розповідає Маре. - Коли вперше побачила сина, то відчула щастя і безмежне кохання. Ми плакали з Луї удвох, бо відчували все на одних частотах. Партнерські пологи – це кайф! Діти – це подвійний кайф!"

Протягом кількох днів блогерка з новонародженим перебували у пологовому будинку під наглядом лікарів. Майже завжди поруч із ними був чоловік Віки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Мені допомагає Луї. Навіть сходити в душ чи туалет. Син дуже любить бути у батька на ручках. Заспокоюється швидше, ніж у мене, - усміхається жінка. - Навчитися годувати, тримати дитину і робити всі необхідні процедури було неважко. Ще в першу ніч все показала акушерка. До речі, вона сказала, що я швидко все засвоїла, і похвалила мене."

Вікторія Маремуха з чоловіком. Фото: Instagram
Вікторія Маремуха з чоловіком. Фото: Instagram

Нагадаємо, що зірка "СМПУ" Вікторія Маремуха народила первістка на батьківщині завдяки Олені Зеленській.