Знаменитий український виконавець Артем Пивоваров захопив дуже зворушливим вчинком під час свого виступу. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров – неймовірно талановитий виконавець, який повністю віддається слухачам на кожному "живому" виступі. Квитки на його концерти розлітаються, як гарячі пиріжки, що зовсім не дивно, адже артист вміє влаштовувати шоу, але при цьому все проходить дуже душевно та в теплій дружній атмосфері.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Так, Артем Пивоваров показав уривок із нещодавнього концерту. Співак зупинив виступ, оскільки побачив у залі хлопця, який розплакався, від емоцій, що наринули.

"Цей хлопчина зупинив наш концерт... Говорити важливо! Підтримувати – ще важливіше! Не забувайте про це... особливо зараз", - поділився Артем Пивоваров.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Виконавець здивував своїм вчинком, адже спустився до хлопчика та підтримав його, просто поговоривши з ним та обійнявши.

"Твоїй людяності та підтримки немає ціни", "Тільки справжня людина з великим серцем так може вчинити. Зупинити концерт заради іншої людини", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Комментарии. Фото: скрин instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва похвалилася феноменальним успіхом, який був би неможливим без особливого чоловіка: "Обіймаю".

Також наш портал інформував, стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" нагадала, кому дякувати за вересень: "Просто чарівна".

Крім того, наш портал інформував, що Alyona Alyona повернулася екстрено в Україну заради близької людини, потрібно вирішити важливі справи: "З батьківського благословення".