Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетника Крістіна поскаржилася на поганий настрій та заявила про намір поспілкуватися із психологом. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Крістіна Решетник зазначила, що настала осінь, а разом із нею багатьох охопила "хандра", зокрема і її такий стан іноді відвідує. Вона зазначила, що діти допомагають їй швидко перейти, тому надовго депресія до неї не приходить.

Христина та Григорій Решетники, фото з Instagram
Христина та Григорій Решетники, фото з Instagram

"У мене такий настрій ((було вчора аж 2 години, бо далі треба було бігти у справах (колись навіть нормально похандрити))). Але це якась раптова втома/апатія і така дика сонливість, що, здається, сили покинули вже назавжди. Добре, що я можу переключити себе, діти тримають у тонусі, тому сили швидко знайшлися", - поділилася дружина ведучого.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Христина Решетник зазначила, що пригнічений настрій восени – це норма. Втім, вона вирішила провести ефір із психологом, щоб навчити і себе, і шанувальників долати цю "осінню нудьгу".

Варто зазначити, що Григорій Решетник підтримав дружину і навіть погодився на її запрошення приєднатися до діалогу зі спеціалістом.

"Улюблений, спасибі Може і ти приєднаєшся?", - запропонувала Христина Решетник.

"Легко і з радістю", - відповів чоловік.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, що ведучий "Холостячки" Григорій Решитник вразив українців раптовим визнанням: завдячує Києву всім.

Також наш портал інформував, Вова Дантес розповів, як ставиться до нового хлопця Дорофєєва та про інтим з Кацуріною: "Бринза в голову б'є і ми..."

Крім того, наш портал інформував, що Alyona Alyona повернулася екстрено в Україну заради близької людини, потрібно вирішити важливі справи: "З батьківського благословення".