Дочка Сари Мішель Геллар та Фредді Принца-молодшого, Шарлотта Грейс Принц, з'явилася на публіці на показі нового фільму Геллар "Помстися їм" 14 вересня.

12-річна підліток була одягнена у яскраво-рожевий блейзер та штани у тон, а під ним була біла футболка з круглим вирізом. Вона доповнила образ яскраво-рожевими тінями для повік, срібними сережками з підвісками, білими кросівками та зібрала волосся у гладкий пучок.

На одній фотографії Шарлотта нахилилася, щоб поцілувати свою маму в щоку, а Геллар, яка, як відомо, тримає своїх дітей подалі від уваги, посміхнулася і зробила знімок на камеру.

Сара Мішель Геллар, кадр з "Баффі - переможниця вампірів"
Сара Мішель Геллар, кадр з "Баффі - переможниця вампірів"

45-річна акторка "Баффі - переможниця вампірів" зробила все можливе для прем'єри свого нового фільму Netflix, в якому також знімалися Каміла Мендес, Майя Хоук та Софі Тернер, - у міні-сукні з бронзовими блискітками та чорними туфлями на підборах з відкритим носком.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Геллар і Принц, які також мають майже 10-річного сина Роккі Джеймса, рідко публікують фотографії своїх дітей, але якщо й роблять, то часто не показують обличчя.

Сара Мішель Геллар з донькою Шарлоттою Грейс Прінс
Сара Мішель Геллар з донькою Шарлоттою Грейс Прінс

46-річна зірка "Жорстоких ігор" та актор "Скубі-Ду" нещодавно відсвяткували 20-річчя шлюбу після того, як одружилися у вересні 2002 року. Геллар опублікувала милу чорно-білу фотографію, на якій Принц цілує їй руку в день їхнього весілля, щоб відзначити сімейну віху.

Закохані познайомилися на зйомках фільму жахів 1997 року "Я знаю, що ви зробили минулого літа", але між ними зав'язався романтичний зв'язок лише через три роки.

Фредді Принц та Сара Мішель Геллар, фото: sarahmgellar/Instagram
Фредді Принц та Сара Мішель Геллар, фото: sarahmgellar/Instagram

Нагадаємо, що Спайк з "Баффі - переможниця вампірів" перетворився на рок-зірку, щоб не старіти.

Раніше ми повідомляли, що Фейт із "Баффі - переможниця вампірів" Елайза Душку народила від тенісиста.

Також стало відомо, що Сара Мішель Геллар із "Баффі - переможниця вампірів" зажадала велику суму грошей за шлюб із Принцем.