Каньє Вест визнав, що його колишня дружина Кім Кардаш'ян має дітей "у 80 відсотках випадків" — після того, як він намагався змусити її розділити їхню освіту між їхньою школою в Лос-Анджелесі та його академією Донда.

Виступаючи у підкасті "Hello Full Mind". У четвер, 15 вересня, він сказав: "Навіть до цього дня я все ще даватиму Кім поради про те, що може допомогти, тому що це піде на користь дітям".

Він додав: "Вона, як і раніше, повинна 80 відсотків часу виховувати цих дітей, тому люди бачили, коли я ходив туди-сюди, що я повинен мати можливість додати свою версію того, що люди кинули б [...] у навчальну програму, тому що мої батьки змогли зробити це зі мною” .

Кім Кардаш'ян: скрін з відео
Кім Кардаш'ян: скрін з відео

Після того, як Кардашьян подала на розлучення в лютому 2021 року, Вест звернувся до соціальних мереж, щоб висловити свою незгоду з тим, як вона виховує їхніх дітей — Норт, 9 років, Сейнт, 6 років, Чикаго, 4 роки, і Псалом, 3 роки, особливо коли справа доходить до їхньої освіти.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Стандартні навчальні програми, які існують, ми повинні їх збалансувати" , - сказав він у підкасті, виступаючи за свою Академію Донда. Він додав, що приватна школа допомагає учням знайти "впевненість у собі", яку він хоче передати своїм дітям.

Каньє Вест
Каньє Вест

Тим не менш, 41-річна засновниця Skims не наважувалася відправляти своїх дітей до секретної християнської школи, що викликало гнів 45-річного дизайнера Yeezy у мережі.

"Ти просто підходиш до справи, вірно? І щоразу, коли ви доходите до цього моменту, всі хочуть сказати: "О, його психічне здоров'я", і всі хочуть, щоб ви вибачилися мільйон разів" , - пояснив репер, розповідаючи про своїх тирадах у соціальних мережах.

Кім Кардашьян і Каньє Уест з дітьми
Кім Кардашьян і Каньє Уест з дітьми

Нагадаємо, що Кім Кардаш'ян у "броні" поділилася непристойним контентом на тлі жахливої ​​трагедії.

Раніше ми повідомляли, що Кортні Кокс обрушилася на Каньє Веста після зухвалої заяви репера.