Колега Наді Дорофєєвої, знаменитий український виконавець Артем Пивоваров показав, що тягнувся до творчості ще з юності. Відповідним кадром він поділився у сторіс на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Артем Пивоваров надзвичайно талановитий виконавець, який підкорив серця багатьох українців не лише своєю творчістю, а й неповторною харизмою. Кожен його виступ на публіці – неймовірний викид енергії, який заряджає позитивом та наповнює вірою у краще.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Артист активно веде свою сторінку в соцмережі і часто радує шанувальників яскравими фото та відео як з особистого життя, так і з концертів. Цього разу він вирішив поспілкуватися з фанатами та запропонував їм поставити запитання.

Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube
Артем Пивоваров. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Хтось поцікавився, коли виконавець уперше взяв до рук гітару. Артем Пивоваров відповів, що перші спроби опанувати інструмент були ще в 10 років, але без дивацтв не обійшлося, адже на гітарі не було струн і показав дуже миле архівне фото.

Артем Пивоваров. Фото: скрін instagram stories
Артем Пивоваров. Фото: скрін instagram stories

"У десять років! Але зверніть увагу вона без струн", - написав виконавець.

Раніше портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва похвалилася феноменальним успіхом, який був би неможливим без особливого чоловіка: "Обіймаю".

Також наш портал інформував, стильна Даша Ульянова, яка підкорила Макса Михайлюка на "Холостяку" нагадала, кому дякувати за вересень: "Просто чарівна".

Крім того, наш портал інформував, що Alyona Alyona повернулася екстрено в Україну заради близької людини, потрібно вирішити важливі справи: "З батьківського благословення".