Пост Кортні Кардаш'ян Баркер у Instagram у суботу, 17 вересня змусив деяких її передплатників припустити, що вона вагітна.

43-річна медійна особистість поділилася дзеркальним селфі, на якому вона у бікіні з рукою на животі, що змусило багатьох коментаторів припустити, що вона хитро оголошувала про вагітність.

Кортні Кардаш'ян із донькою Пенелопою, фото: kourtneykardash/Instagram
Кортні Кардаш'ян із донькою Пенелопою, фото: kourtneykardash/Instagram

Згідно з підписом, фотографію було опубліковано разом з іншими зображеннями, зробленими під час фотосесії для нового бренду світської левиці Лемм.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Кардашьян вийшла заміж за барабанщика Blink-182 49-річного Тревіса Баркера у травні 2022 року.

Має трьох дітей від попереднього шлюбу зі Скоттом Дисіком.

Кортні Кардаш'ян і Тревіс Баркер мали три весілля, але тільки один грандіозний прийом.

Молодята, які фіктивно одружилися в Лас-Вегасі в квітні і офіційно одружилися в Санта-Барбарі, Каліфорнія, на початку травня, знову пов'язали себе шлюбом перед своєю сім'єю та друзями в Портофіно наприкінці травня.

Наречена, яка переодяглася зі своєї весільної сукні Dolce & Gabbana у чорну сукню для прийому, також була знята танцюючою під "Crazy in Love" королеви Бейонсе.

DJ Cassidy вів вечірку з півночі до 3 години ночі.

40-річний продюсер не лише зіграв "All the Small Things" групи Blink-182 та "Girls Just Wanna Have Fun" Сінді Лаупер, а й передав мікрофон гостю Machine Gun Kelly, щоб вона заспівала "Bloody Valentine" як музичний супровід.

Нагадаємо, що 10-річна дочка Кортні Кардаш'ян Пенелопа займається дорослими справами на камеру.

Раніше ми повідомляли, що Кортні Кардаш'ян застали за дивностями у громадському чоловічому туалеті з брудними пісуарами.