Дуже часто знаменитості не бажають не лише висвітлювати своє особисте життя, а й долучати своїх дітей до постійної уваги та спалахів фотокамер.

Саме тому вони вирішують приховувати дитину від публіки. У цій статті ми розповімо нашим читачам про найгучніші приховування дітей від улюблених зірок.

"У мене є син, - написала австралійська співачка Іггі Азалія в Instagram у той час про малюка, якого вона ділить з колишнім Playboi Carti. - Я все чекала відповідного моменту, щоб щось сказати, але мені здається, що чим більше часу минає , тим більше я розумію, що мені завжди буде не терпиться поділитися новинами про цього гіганта зі світом".

Далі співачка написала: "Я хочу зробити його життя приватним, але хотіла дати зрозуміти, що він не секрет, і я люблю його без слів".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Що стосується зірки "Месників" Скарлетт Йоханссон, то актриса є матір'ю дочки Роуз і сина Космо, які народилися в серпні 2014 року від Ромена Доріака і в серпні 2021 року від Коліна Жоста відповідно.

Зірка " Шлюбної історії" тримала свою другу вагітність у секреті, але її чоловік підтвердив цю новину під час комедійного шоу. "У нас буде дитина , - сказала зірка шоу "Суботнім вечором у прямому ефірі". - Це захоплююче."

Наступного дня Us Weekly підтвердив, що малюк народився. Колін повідомив, що немовля - хлопчик, написавши на той час у Instagram: "Добре, добре, у нас дитина. Його звуть Космо. Ми його дуже любимо. Конфіденційність вітається. Якщо є питання, будь ласка, зв'яжіться з нашим публіцистом".

Скарлетт Йоханссон і Колін Жост, фото GettyImages
Скарлетт Йоханссон і Колін Жост, фото GettyImages

Ед Ширан та Черрі Сіборн

"Хочу, щоб ви всі знали, що в нас народилася ще одна прекрасна дівчинка. Ми обоє так любимо її і щасливі бути сім'єю з 4 осіб", - підписав автор пісень та новоспечений друг Тараса Тополі своє повідомлення в Instagram у травні 2022 року. Пара раніше вітала доньку Ліру у серпні 2020 року.

Антитіла та Ед Ширан, фото з Instagram
Антитіла та Ед Ширан, фото з Instagram

Ембер Хьорд

Зірка "Аквамен" таємно вітала доньку у квітні 2021 року від сурогатної матері, як підтвердили Us Weekly у липні.

"Чотири роки тому я вирішила, що хочу мати дитину. Я хотіла зробити це на своїх умовах. Тепер я розумію, наскільки радикально для нас, жінок, думати про одну з найбільш фундаментальних частин нашої долі таким чином. Я сподіваюся, що ми прийдемо до моменту, коли стане нормальним не хотіти обручки, щоб мати дитяче ліжечко" , - написала колишня Джонні Деппа на той час у Instagram, поділившись фотографією доньки Уни Пейдж.

Ембер Херд
Ембер Херд