Український співак та автор пісень Артем Пивоваров, який займається сольною та досить успішною кар'єрою, окрім іншого, є й активним користувачем соцмережі Instagram. Артист регулярно радує шанувальників свіжими публікаціями в Instagram, де за ним стежить близько 640 тисяч людей.

Артем Пивоваров записав мотиваційне відео для тих українців, у яких опускаються руки через трагічні новини. Артист заявив, що незважаючи на втомленість, ми повинні продовжуватися боротися і всіляко допомагати бійцям з ЗСУ - морально і фінансово.

Артем Пивоваров, фото: Instagram
Артем Пивоваров, фото: Instagram

Наприклад, нещодавно він сам заробив за концерт на два дрони і збирається відправити їх на фронт. Відео Пивоваров знімав, стоячи під дощем, але намокнути не боявся.

"Продовжуємо разом допомагати захисникам та захисницям, що мужньо боронять нашу країну! 🇺🇦 Чергові дрони відправляються на фронт, щоб наблизити нашу перемогу. Вдячні всім, хто приходить на наші концерти та стає частиною доброї справи🙏🏻 Все буде Україна! - написав Артем.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Шанувальники відважили низький уклін Пивоварову за його старання та сильні, потрібні слова українцям, які проходять такі великі випробування.

Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/
Коментарі - instagram.com/pivovarovmusic/

Раніше ми писали про те, що Артем Пивоваров зупинив концерт і пустив скупу чоловічу сльозу разом із шанувальником: "Людини немає ціни"

Як повідомляв Знай.ua, Артем Пивоваров згадав перший потяг до музики, але не обійшовся без дивацтв: "Без струн"

Також портал Знай.ua писав, що Артем Пивоваров зірвався та "пригрозив" тим, хто приходить до нього на концерти: "Всіх попереджаю"