Відома українська співачка Джамала (справжнє ім'я - Сусанна Джамаладінова), яка здобула перемогу на конкурсі "Євробачення" у 2016 році, любить радувати фанатів яскравими публікаціями та ділитися важливими моментами свого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 1 мільйон.

Джамала зараз займається важливою справою – підтримує країну на культурному фронті, виступає на масштабних концертах та об'їжджає буквально всю Європу. Також співачка бере участь у польському шоу "Танці зі зірками", щоб привернути увагу миру до війни в Україні і знову таки, допомогти.

Джамала, фото з Instagram
Джамала, фото з Instagram

Але артистка, як і всі люди, сильно виснажена через те, що відбувається. Своїми переживаннями вона ділиться з чоловіком, але цього разу вирішила поплакатися і фанатам.

"Я просто дуже втомилася. Знову одна, нічого не хочу. Хочу, щоб повернулося життя", - сказала артистка і пустила гірку сльозу.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Джамала
Скріншот з Insta Stories, Джамала

Джамала хоче того ж, що й увесь український народ - якнайшвидшу перемогу, щоб ЗСУ вигнали кожного окупанта з країни. Зірка попросила долучитися до голосування за її пару в шоу, адже поки вона танцює, продовжується збирання грошей для українських діток.

"Ваша підтримка необхідна дуже мені в цій боротьбі. Не танцюю, не вигрібаю? Мої проблеми. Тоді не продовжується збір", - заявила Джамала.

Скріншот з Insta Stories, Джамала
Скріншот з Insta Stories, Джамала

Раніше ми писали про те, що Джамала в день свого 39-річчя попросила здійснити її заповітну мрію, а заразом і всіх українців: "Пропоную наблизити..."

Як повідомляв Знай.ua, Джамала віддячила іноземним друзям за допомогу українцям новою піснею "Thank you, Stranger": "Відкрили свої будинки та серця"

Також портал Знай.ua писав, що Джамала показала свого гарячого партнера по паркету у польських "Танцях зі зірками": "Коли вже після "привіт" розумієш..."