Олівія Вайлд мало не розпласталася по підлозі, коли йшла червоною доріжкою в зеленій сукні з блискітками від Valentino на 70-му Міжнародному кінофестивалі в Сан-Себастьяні в Іспанії на прем'єрі свого фільму "Не хвилюйся, люба" у Театрі Вікторії Євгенії.

38-річна Вайлд вийшла на червону доріжку у своєму блискучому вбранні, оскільки любителі шанувальники та клацаючі камери не могли відірвати очей чи об'єктивів від актриси.

Але довгий шлейф її сукні зачепився за високі підбори Джанвіто Россі, і вона мало не впала на землю.

На щастя, вона змогла одужати від неприємного падіння, і помічник швидко прийшов їй на допомогу, щоб розплутати безладдя.

Уайлд, як завжди, усміхалася, чекаючи, поки її розплутають.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Олівія Вайлд на червоній доріжці, фото: WireImage
Олівія Вайлд на червоній доріжці, фото: WireImage

Вайлд, яка зняла психологічний трилер "Не хвилюйся, люба", також грає роль Банні, найкращої подруги домогосподарки Еліс Чемберс, яку грає Флоренс П'ю.

У фільмі розповідається історія утопічної спільноти очима Еліс після того, як її чоловік Джек, якого грає Гаррі Стайлс, переїжджає туди, щоб вони були членами його нової компанії.

Гаррі Стайлз, фото: Знай.uа
Гаррі Стайлз, фото: Знай.uа

У міру того, як Еліс починає дізнаватися більше про нову спільноту, в яку вона потрапила, вона починає турбуватися, що Джек та його компанія приховують зловісні секрети, через що вона ставить під сумнів усе.

У фільмі також знімалися Кріс Пайн, Джемма Чан, Нік Кролл, Дуглас Сміт, Кікі Лейн, Сідні Чендлер та Діта фон Тіз.

Варто зазначити, що Олівія також полягає в романтичних відносинах з виконавцем головної ролі Гаррі Стайлсом, який молодший за продюсера на 10 років.

Гаррі Стайлс та Олівія Вайлд, фото з соцмереж
Гаррі Стайлс та Олівія Вайлд, фото з соцмереж

Нагадаємо, що збуджений Гаррі Стайлс публічно "влучив по яснах" чоловіка на фестивалі.

Раніше ми повідомляли, що 28-річний Гаррі Стайлз вивів у світ 38-річну наречену Олівію після суду.