Знаменита українська співачка Настя Каменських не припиняє робити все, щоб підтримати країну та людей у ​​цей складний період. Так цього разу зірка зазначила, що їй випала велика честь. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських, як і багато інших зірок, надає всебічну підтримку українцям. Здебільшого вона робить це, звісно ж, за допомогою своєї творчості. Зірка продовжує кричати на весь світ про війну і не дає нікому забути про те, що відбувається.

Настя Каменських. Фото: скрін youtube
Настя Каменських. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Настя Каменських вразила шанувальників яскравим фото, мабуть, зі студії, адже зірка сидить навпроти мікрофона, а позаду її видно інша апаратура. Вона розповіла, що вкотре виступить на важливому міжнародному заході.

"21 вересня разом із міжнародними активістами, артистами, волонтерами, я знову стану частиною важливої ​​міжнародної події", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Каменських закликала світ не забувати та підтримувати українців, про що, мабуть, збирається ще раз нагадати зі сцени заходу Peace One Day.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських вразила своєю солов'їною і зізналася, що для неї втіха, і це не Потап: "Моменти, які..."

Також наш портал інформував, Настя Каменських насолодилася тишею та домашнім затишком без Потапа: "Цінні моменти".

Крім того, наш портал інформував, Юрій Горбунов відпалив на весіллі з молодою нареченою, але дружину Осадчу не покликав: "У дуже вузькому колі..."