Продюсер "1+1" Володимир Завадюк часто радує шанувальників будь-якими фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 50 тисяч людей.

Чоловік якось раніше зізнавався шанувальникам пісенного шоу "Голос країни", що роман між Тіною Кароль та Даном Баланом - гра. А зараз він кілька публікацій адресував померлій Єлизаветі II, тому що в понеділок, 19 вересня, відбувався її похорон.

Надя Дорофєєва та Володимир Завадюк. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва та Володимир Завадюк. Фото: скрін youtube

"На жаль, цей рік сповнений похмурих моментів по всьому світу. Величезна кількість різних людей досі не може повірити, що королева Єлизавета II померла і її похорон проходить у улюбленому Лондоні. Ми дійшли висновку, що вона буде жити вічно. Тому вона така позачасова та чудова особистість, яка все своє життя була відкрита для нових невблаганних викликів. Більше того, вона є взірцем для наслідування для політиків. Вона ікона. З усіма плюсами та мінусами. Окреме спасибі за підтримку України", - пише у публікації.

Володимир Завадюк, фото: Instagram
Володимир Завадюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

У публікації він показав знімки з журналу про королеву - різного віку.

Нагадаємо, продюсер шоу "Голос країни" Володимир Завадюк показав дитячі фото із сімейного архіву

Як повідомляв "Знай.ua", продюсер "1+1" Завадюк захотів відсвяткувати День народження бабусі, але згадав, що вона померла: "Повний будинок гостей"

Знай.ua писав, продюсер шоу "Голос країни" розповів про конфлікти з Наталією Могилевською та Тіною Кароль: "Дуже люблю"