Український шоумен та співак Андрій Данилко вже багато років перебуває на телебаченні, демонструючи справжню особу, не перебуваючи під сценічним чином Вєрки Сердючки.

Якоїсь миті на офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram почали з'являтися фотозвіти з минулих концертів. Там за життям Вєрки Сердючки стежать понад 320 тисяч людей.

Вєрка Сердючка з мамою, фото: Instagram
Вєрка Сердючка з мамою, фото: Instagram

Нині Андрій Данилко здивував. Він поділився моментом, який був зображений у трьох різних стадіях.

"На старт! Увага! Марш!", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Він, із класичною для себе чорною маскою на підборідді, спочатку дивиться у бік камери, поки Інна Білоконь щось вирішує за столом. Потім Андрій Данилко із заплющеними очима вирішує різко вхопити жінку в пальто за попу, після чого вона з подивом на обличчі дивиться на всі боки.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

"Також тут так багато коментарів через його маску. Я думаю, це його справа. Я знаю багатьох людей, які тепер звикли використовувати їх, коли ходять в громадські місця, як готелі, лікарні, і коли вони дуже близько до інших людей", - пише один із користувачів у коментарях.

Нагадаємо, Андрій Данилко з "мамою" Білоконь сміливо показали дулі окупантам, які бажають відібрати Херсон: "Ось вам"

Як повідомляв "Знай.uа", Андрій Данилко заговорив про позицію Світлани Лободи після 24 лютого: "А що мало змінитися?"

Знай.ua писав, Олексій Арестович розлютив Вєрку Сердючку, зіпсувавши легендану пісню, в шоці навіть Тимошенко: "Геть з України"